Cursus beeldhouwen van start

Zoals elk voorjaar organiseert Toonbeelden weer een cursus beeldhouwen. De inschrijving voor de komende periode is weer gestart. Vanaf 5 april wordt elke woensdag- en donderdagavond een avondvullend les gegeven.

Of je beginner bent of gevorderd, je bent verzekerd van een voldaan gevoel als je onze cursus beeldhouwen volgt. Je kan als cursist kiezen of je woensdag of donderdag de lessen wil volgen. De reeks lessen bestaat uit een tiental avonden. Ontwikkel talenten die je van jezelf nog niet kende onder enthousiaste begeleiding van gastdocent Christien Ditmar. Christien geeft al twaalf jaar les bij Toonbeelden. Ze staat voor geduld, kennis van methodieken en duidelijke kennis overdraging.

Uit materialen als serpetijn, albast, kalksteen, Chinese, Indiase, Kinase en Braziliaanse stenen kan je zelf de mooiste vormen laten ontstaan tijdens de beeldhouwlessen. Het werken met cellenbetonsteen is haar ook zeker niet vreemd, een zachte steensoort die vaak gebruikt wordt door de beginners.

Centraal in onze gezellige, sfeervolle en rustige atelier staat overwinning van je eigen talent. Ontspannen, ontstressen en onthaasten en je drukke werkweek even doormidden snijden? Schrijf je snel in voor onze cursus beeldhouwen in 2018. We zien je bij Toonbeelden vanaf woensdag 21 februari 2018, of donderdag 22 februari 2018. (laatste lessen zijn op 25 en 26 april 2018) Ik wil me aanmelden!


Gepubliceerd op 16 Mar 2017 | Terug naar nieuwsoverzicht

Vanaf 5 april nieuwe cursus beeldhouwen!

quotes Toon van Gelder (beeldend kunstenaar)
eigenaar van Atelier Toonbeelden Woonachtig te Boven-Leeuwen in het rustige Land van Maas en Waal.
Zijn werk bestond de afgelopen 25 jaar uit marketing en commercie.Vanuit zijn werk ontstond een duidelijke voorkeur voor het pakkend en onderscheidend beeldend maken van zeer gevarieerde boodschappen.
Hij volgde diverse cursussen schilderen bij de Katholieke Universiteit Nijmegen en bij regionale kunstenaars.In 2013 slaagde hij voor de opleiding teamcoach. De passie om zowel samen met bedrijven en met kinderen deze opgedane kennis over te brengen is groot.
Het inlevingsvermogen, de creativiteit en het enthousiasme zorgen voor geslaagde workshops, trainingen en lessen.Tevens verkoop of verhuur van schilderijen.
quotes