Cursus beeldhouwen 

Uitdagend en gezellig voor beginners en gevorderden!

Iedereen kan deze rustgevende hobby leren. Ontwikkel talenten die je van jezelf nog niet kende onder enthousiaste begeleiding van gastdocent Loes van Rossum: geduld, kennis van methodieken en duidelijke kennis overdracht.

Uit materialen als serpetijn, albast, kalksteen, Chinese, Indiase, Kinase en Braziliaanse stenen kan je zelf de mooiste vormen laten ontstaan. Het werken met cellenbetonsteen is haar ook zeker niet vreemd, een zachte steensoort die vaak gebruikt wordt door de beginners.

Meld je voor slechts 140 euro p.p. aan voor onze beeldhouwcursus.

 

Meld je direct aan

Ontspannen sfeer en gezelligheid voorop

De woensdag  staat de komende periode in het teken van ontstressen, onthaasten en vooral jezelf overwinnen. Bij het binnentreden van ons atelier kom je al helemaal tot rust. Vragen over deze cursus? Neem gerust even contact op.

Meer dan deze workshop
Toonbeelden biedt naast deze cursus ook workshops in ons atelier of bij jou op locatie. Leuk voor uitjes voor je bedrijf, familie of als verenigingsdag. Laat je gerust vrijblijvend informeren. Kijk ook eens verder rond op onze website voor tal van andere cursussen, workshops, demonstraties en projecten.

Kom eens vrijblijvend langs in ons atelier

quotes Toon van Gelder (beeldend kunstenaar)
eigenaar van Atelier Toonbeelden Woonachtig te Boven-Leeuwen in het rustige Land van Maas en Waal.
Zijn werk bestond de afgelopen 25 jaar uit marketing en commercie.Vanuit zijn werk ontstond een duidelijke voorkeur voor het pakkend en onderscheidend beeldend maken van zeer gevarieerde boodschappen.
Hij volgde diverse cursussen schilderen bij de Katholieke Universiteit Nijmegen en bij regionale kunstenaars.In 2013 slaagde hij voor de opleiding teamcoach. De passie om zowel samen met bedrijven en met kinderen deze opgedane kennis over te brengen is groot.
Het inlevingsvermogen, de creativiteit en het enthousiasme zorgen voor geslaagde workshops, trainingen en lessen.Tevens verkoop of verhuur van schilderijen.
quotes