U KRIJGT CREATIEF MAATWERK BIJ TOON EN ALETTE.

Maatwerk stond in de afgelopen 23 jaar centraal.

Aan de hand van duidelijke intakegesprekken ontstaan workshops die precies passen bij elk gezelschap.
Bij een gezellig ludiek uitje met bedrijf, vrienden of families waarbij gezelligheid centraal staat worden workshops met deze elementen geselecteerd.
Bij een workshop waarbij teambuilding of andere actuele inhoudelijke veranderingen aan bod dienen te komen, worden deze aspecten creatief vertaald op maat.

Er is bewezen dat je met creativiteit als belangrijk hulpmiddel doelen gericht kunt bereiken.

Toon van Gelder en zijn vrouw Alette Huisman bezitten de creativiteit en ervaring om deze workshops op maat op een dusdanige wijze voor te bereiden en te begeleiden, dat er een prachtig enthousiasme in de groepen ontstaat.
Het werkelijk gemeten klanttevredenheidscijfer wat Toonbeelden de afgelopen jaren heeft gescoord ligt op 8,6.
Een cijfer waar we beiden super trots op zijn. Maar dit betekent absoluut niet dat we nu met de armen over elkaar kunnen gaan zitten.
Bij de selectie van partners waar mee samengewerkt wordt bij sommige workshops komen deze criteria stevig naar voren.

De mentaliteit om bij iedere nieuwe workshop een maximale klanttevredenheid te behalen zit er bij Toonbeelden voor 100% in.  

Kom eens vrijblijvend langs in ons atelier

quotes Toon van Gelder (beeldend kunstenaar)
eigenaar van Atelier Toonbeelden Woonachtig te Boven-Leeuwen in het rustige Land van Maas en Waal.
Zijn werk bestond de afgelopen 25 jaar uit marketing en commercie.Vanuit zijn werk ontstond een duidelijke voorkeur voor het pakkend en onderscheidend beeldend maken van zeer gevarieerde boodschappen.
Hij volgde diverse cursussen schilderen bij de Katholieke Universiteit Nijmegen en bij regionale kunstenaars.In 2013 slaagde hij voor de opleiding teamcoach. De passie om zowel samen met bedrijven en met kinderen deze opgedane kennis over te brengen is groot.
Het inlevingsvermogen, de creativiteit en het enthousiasme zorgen voor geslaagde workshops, trainingen en lessen.Tevens verkoop of verhuur van schilderijen.
quotes