Prima bereikbaar in midden Nederland  in het  Land van Maas en Waal ligt  Toonbeelden, in een rustig landelijk gebied tussen de dorpen Boven-Leeuwen en Druten.

Er is voldoende parkeerterrein aanwezig bij het atelier. Het is mogelijk om met 100 mensen creatief bezig te zijn bij Toonbeelden.

Multi functionele boven verdieping

De bovenverdieping is Multi functioneel. Bij grote groepen kan deze worden benut als creatieve ruimte, voor allerlei workshops. Ook fungeert deze ruimte als showroom voor de kunstwerken van Alette en Toon.

Voor groepen wordt deze ruimte omgebouwd tot een gezellig restaurantje waarbij de gasten kunnen genieten van diverse kwalitatief hoogwaardige buffetten. Tevens is dit een perfecte ruimte om te vergaderen. Tussen al deze creativiteit komen tenslotte  de beste ideeën naar boven.

Serre en park.

Aangrenzend aan het atelier is een overdekte warme grote serre. Deze serre ligt te midden van een royale park tuin met diverse kunstwerken. Bij  mooi rustig weer kan buiten geschilderd worden.  De tuin ligt in een gebied waar enkel paarden rustig lopen te grazen. Kortom een rustgevende creatieve omgeving.  


Kom eens vrijblijvend langs in ons atelier

quotes Toon van Gelder (beeldend kunstenaar)
eigenaar van Atelier Toonbeelden Woonachtig te Boven-Leeuwen in het rustige Land van Maas en Waal.
Zijn werk bestond de afgelopen 25 jaar uit marketing en commercie.Vanuit zijn werk ontstond een duidelijke voorkeur voor het pakkend en onderscheidend beeldend maken van zeer gevarieerde boodschappen.
Hij volgde diverse cursussen schilderen bij de Katholieke Universiteit Nijmegen en bij regionale kunstenaars.In 2013 slaagde hij voor de opleiding teamcoach. De passie om zowel samen met bedrijven en met kinderen deze opgedane kennis over te brengen is groot.
Het inlevingsvermogen, de creativiteit en het enthousiasme zorgen voor geslaagde workshops, trainingen en lessen.Tevens verkoop of verhuur van schilderijen.
quotes