De Twee Linden
Hotel Zalen Restaurant en Grand Cafe Zandstraat 100 Beneden-Leeuwen.

De tuinen van Appeltern
Nederlands grootste en mooiste tuinideeënpark!

Gasterij de Arend
Maak kennis met onze Gasterij in Winssen. Een prachtig historisch pand gelegen aan de dijk in het land van Maas en Waal.

African Lembo
Bas Lemmers. Hij begon op jonge leeftijd met muziek: drummen en gitaar. Uiteindelijk kwam hij in aanraking met de Afrikaanse trommel (djembé)

Gasterij de Dijkgraaf
Als u in een informele, ongedwongen sfeer wilt vergaderen of een cursus wilt geven. Hier kunt u onderleiding van Toon van Gelder een ook Workshop volgen.

Toonbeelden
verkoop of verhuur van schilderijen.

Vakantieboerderij "De Hoogewaard"
Vakantieboerderij “De Hoogewaard” is begin jaren '70 begonnen met een minicamping in het kader van "kamperen bij de boer" en enkele zomerhuisjes. In de loop der tijd is de groepsaccommodatie de “Boerderij” ontstaan.

Kom eens vrijblijvend langs in ons atelier

quotes Toon van Gelder (beeldend kunstenaar)
eigenaar van Atelier Toonbeelden Woonachtig te Boven-Leeuwen in het rustige Land van Maas en Waal.
Zijn werk bestond de afgelopen 25 jaar uit marketing en commercie.Vanuit zijn werk ontstond een duidelijke voorkeur voor het pakkend en onderscheidend beeldend maken van zeer gevarieerde boodschappen.
Hij volgde diverse cursussen schilderen bij de Katholieke Universiteit Nijmegen en bij regionale kunstenaars.In 2013 slaagde hij voor de opleiding teamcoach. De passie om zowel samen met bedrijven en met kinderen deze opgedane kennis over te brengen is groot.
Het inlevingsvermogen, de creativiteit en het enthousiasme zorgen voor geslaagde workshops, trainingen en lessen.Tevens verkoop of verhuur van schilderijen.
quotes