Kennismakingslessen 13 en 20 maart

Gepubliceerd op 03 Dec 2018

Kom kennismaken in ons atelier!


Kindercursus mei en juni 2019

Gepubliceerd op 03 Dec 2018

Er is een ideale combinatie tussen leerdoelen en thema’s die de kinderen zelf kiezen. De leerlingen krijgen veel persoonlijke aandacht. Dit betekent dat persoonlijke wensen worden vertaald in deze lessen. Toonbeelden heeft reeds veertien jaar ervaring met het geven van creatieve lessen aan kinderen.


Beeldhouwen 10 lessen

Gepubliceerd op 03 Dec 2018

Uitdagend en gezellig voor beginners en gevorderden!


Nieuw seizoen kindercursus met extra groep

Gepubliceerd op 26 Mar 2017

Elke woensdagmiddag staat gezelligheid, sfeer, leerzaamheid en variatie centraal bij onze jongste en creatieve leerlingen. Al 16 jaar heeft Toonbeelden ervaring in het geven van lessen aan kinderen. Na de zomer starten we met een extra groep! Meld je alvast aan via onze website.


Cursus beeldhouwen van start

Gepubliceerd op 16 Mar 2017

Zoals elk voorjaar organiseert Toonbeelden weer een cursus beeldhouwen. De inschrijving voor de komende periode is weer gestart. Vanaf 5 april wordt elke woensdag- en donderdagavond een avondvullend les gegeven.


Extra groep kinderlessen

Gepubliceerd op 15 Mar 2017

Al jarenlang geven wij lessen aan kinderen in de leeftijdscategorie 6 - 13 jaar. Een enthousiaste groep van 12 kinderen (onze maximale capaciteit voor een middag per week) ontwikkelt op speelse wijze om te gaan met kunst en creativiteit. Na de zomervakantie start een tweede groep leerlingen.


Kom eens vrijblijvend langs in ons atelier

quotes Toon van Gelder (beeldend kunstenaar)
eigenaar van Atelier Toonbeelden Woonachtig te Boven-Leeuwen in het rustige Land van Maas en Waal.
Zijn werk bestond de afgelopen 25 jaar uit marketing en commercie.Vanuit zijn werk ontstond een duidelijke voorkeur voor het pakkend en onderscheidend beeldend maken van zeer gevarieerde boodschappen.
Hij volgde diverse cursussen schilderen bij de Katholieke Universiteit Nijmegen en bij regionale kunstenaars.In 2013 slaagde hij voor de opleiding teamcoach. De passie om zowel samen met bedrijven en met kinderen deze opgedane kennis over te brengen is groot.
Het inlevingsvermogen, de creativiteit en het enthousiasme zorgen voor geslaagde workshops, trainingen en lessen.Tevens verkoop of verhuur van schilderijen.
quotes