Niet zomaar een leuke middag

Bedrijfsuitjes moeten leuk en gezellig zijn. Een dag waarbij de saamhorigheid weer centraal staat. Zakelijk gezien zijn bedrijfsuitjes pas interessant als ze meer te bieden hebben dan een leuke middag. Toon van Gelder, eigenaar Toonbeelden, geeft landelijk bij grote en bekende zakelijke instanties en bedrijven creatieve workshops. Met 25 jaar marketing en commercie ervaring in zijn broekzak, weet hij de juiste snaar te raken om je bedrijf verder op weg te helpen.

De workshops van Toonbeelden zijn zakelijk interessant. Niet alleen op een ludieke wijze worden deze gegeven, alle aandacht gaat uit naar de interne communiatie binnen de onderneming. Maak een stap voorwaarts met onze leuke workshops. Er is bewezen dat je met creativiteit als belangrijk hulpmiddel doelen gericht kunt bereiken.

Toonbeelden scoort een trotse 8,6 wat betreft klanttevredenheid. Kunnen we jouw organisatie ook verder helpen?

Gratis offerte of meer informatie

Verzorg je een teamuitje en wil je daarnaast ook een bijdrage leveren aan het versterken van interne communicatie binnen de bedrijfsmuren?

Toon van Gelder bespreekt graag de mogelijkheden. Langskomen bij Atelier Toonbeelden is natuurlijk ook altijd mogelijk. Vul voor vragen of een aanvraag van een offerte je gegevens in. We nemen snel contact met je op.

Bellen kan ook!

Nog sneller, bellen kan natuurlijk ook. Direct antwoord en informatie.
We zijn telefonisch bereikbaar op:

0487-593248 of 06-22908068

Workshop mogelijkheden


  • Reserveer 2,5 uur, een dagdeel of gehele dag
  • Ruime mogelijkheden voor aanvullende workshops zoals struinen op de uiterwaarden, of kunstroute per scooter of solex
  • Vanaf 15 personen op lokatie is ook mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden
  • Budgetindicatie: 2,5 uur; In het atelier vanaf 15 personen vanaf 30 euro p.p excl btw
  • Optioneel inclusief lunch of 3 soorten tapas-buffet
  • 16 jaar ervaring zakelijke workshops en 26 jaar ervaring met commercieel management
  • Workshops worden op maat gemaakt en afgestemd op de ontwikkelingen binnen uw bedrijf

Al onze workshops

Naast zakelijke workshops, geeft Toonbeelden workshops voor jubilea's, verenigingen, families en andere gelegenheden. Ook bieden we cursussen voor particulieren, in groepsverband of individueel. Toonbeelden is dus niet alleen het ideale bedrijfsuitje. Kijk gerust verder op onze website voor de uitgebreide mogelijkheden.

Kom eens vrijblijvend langs in ons atelier

quotes Toon van Gelder (beeldend kunstenaar)
eigenaar van Atelier Toonbeelden Woonachtig te Boven-Leeuwen in het rustige Land van Maas en Waal.
Zijn werk bestond de afgelopen 25 jaar uit marketing en commercie.Vanuit zijn werk ontstond een duidelijke voorkeur voor het pakkend en onderscheidend beeldend maken van zeer gevarieerde boodschappen.
Hij volgde diverse cursussen schilderen bij de Katholieke Universiteit Nijmegen en bij regionale kunstenaars.In 2013 slaagde hij voor de opleiding teamcoach. De passie om zowel samen met bedrijven en met kinderen deze opgedane kennis over te brengen is groot.
Het inlevingsvermogen, de creativiteit en het enthousiasme zorgen voor geslaagde workshops, trainingen en lessen.Tevens verkoop of verhuur van schilderijen.
quotes