In de afgelopen vijftien jaar is er een aantal malen gevraagd of het mogelijk was om naast een creatieve workshop een compleet andere workshop aan te bieden om zo de dag in het Land van Maas en Waal compleet te maken.

Onderstaande selectie is op basis van kwaliteit en ervaring tot stand gekomen en worden door eerdere deelnemers warm aanbevolen. In één beweging te boeken via Toonbeelden.

Waalwandelingen, struinen door de uiterwaarden (ca 2 uur)

Tezamen met een ervaren gids wandelt u door een prachtig gebied langs de Waal. Het heden, verleden en de toekomst worden vrolijk belicht. Zeer informatief.

Smartlappen zingen (ca 1 uur)

Een vrolijke accordeonist en een bundel  met in totaal 55 bekende Nederlandstalige liederen zorgen voor een onverwacht en gezellig zangspektakel.

Kunstlezingen (ca 1,5 uur)

De kunst vanuit het land van Maas en Waal op een boeiende wijze verteld. Een lezing wordt onderbouwd met vele beelden van kunst in dit gebied.

Uw persoonlijke kleur (ca 1,5 uur)

Een workshop waarbij concrete en passende adviezen worden gegeven op het gebied van ieders persoonlijke kleuren.

Workshop African moods (dagworkshop)

Schilder de Afrikaanse schoonheden: de mens en de natuur. Proef het Afrikaanse hapjesbuffet en beleef de energieke werking van oeroude Afrikaanse ritmes.

Teamtraining Make and Move (ca 3 uur)

De SWOT-analyse van uw bedrijf wordt gezamenlijk bepaald en eerst creatief en daarna met levende roofvogels vertaald. Waar creativiteit en natuur elkaar ontmoeten ontstaat een positieve beweging. Een positieve beweging wat betreft de bewustwording van de sterke en minder sterke kanten van uw bedrijf.

 

Art and dance

Een act die iedere toeschouwer niet snel zal vergeten.

Benodigd zijn drie dansers, een heel groot wit laken, muziek en een kunstenaar.

Wanneer de muziek gaat spelen, beschildert de kunstenaar één voor één de danser met verf - van top tot teen. Iedere danser krijgt een zogeheten primaire kleur. Door de rolbewegingen die ze vervolgens maken op het witte laken ontstaan er prachtige afdrukken op het witte doek. Het geheel zorgt voor een indrukwekkend doek vol verrassende afdrukken, boeiend om naar te kijken. Een exclusief zeer groot kunstwerk is geboren.

  • Zeer geschikt voor bruiloften
  • Openingen van bedrijven
  • Jubilea en andere festijnen

Kom eens vrijblijvend langs in ons atelier

quotes Toon van Gelder (beeldend kunstenaar)
eigenaar van Atelier Toonbeelden Woonachtig te Boven-Leeuwen in het rustige Land van Maas en Waal.
Zijn werk bestond de afgelopen 25 jaar uit marketing en commercie.Vanuit zijn werk ontstond een duidelijke voorkeur voor het pakkend en onderscheidend beeldend maken van zeer gevarieerde boodschappen.
Hij volgde diverse cursussen schilderen bij de Katholieke Universiteit Nijmegen en bij regionale kunstenaars.In 2013 slaagde hij voor de opleiding teamcoach. De passie om zowel samen met bedrijven en met kinderen deze opgedane kennis over te brengen is groot.
Het inlevingsvermogen, de creativiteit en het enthousiasme zorgen voor geslaagde workshops, trainingen en lessen.Tevens verkoop of verhuur van schilderijen.
quotes