Voor beginners en gevorderden een uitdagende manier om intensief en geconcentreerd te leren kijken en tegelijkertijd ontspannen bezig te zijn.

De workshop modeltekenen (drie uur)  kan gezien worden als een basis voor zowel de disciplines beeldhouwen als schilderen.  In de workshops worden links gelegd naar de beeldende kunst.

Het zal duidelijk zijn dat echt léren kijken, lichtinval, beweging , balans en compositie belangrijke aandacht- of leerpunten zijn.  Het is geweldig te zien hoe snel mensen vorderingen maken op deze gebieden. Toonbeelden werkt met louter professionele modellen.

Er wordt gewerkt met kleine groepen, maximaal 15 personen om zoveel mogelijk persoonlijke aandacht te kunnen geven.  Bij aanvang is er een ontvangst met koffie thee en cake.

Kom eens vrijblijvend langs in ons atelier

quotes Toon van Gelder (beeldend kunstenaar)
eigenaar van Atelier Toonbeelden Woonachtig te Boven-Leeuwen in het rustige Land van Maas en Waal.
Zijn werk bestond de afgelopen 25 jaar uit marketing en commercie.Vanuit zijn werk ontstond een duidelijke voorkeur voor het pakkend en onderscheidend beeldend maken van zeer gevarieerde boodschappen.
Hij volgde diverse cursussen schilderen bij de Katholieke Universiteit Nijmegen en bij regionale kunstenaars.In 2013 slaagde hij voor de opleiding teamcoach. De passie om zowel samen met bedrijven en met kinderen deze opgedane kennis over te brengen is groot.
Het inlevingsvermogen, de creativiteit en het enthousiasme zorgen voor geslaagde workshops, trainingen en lessen.Tevens verkoop of verhuur van schilderijen.
quotes