Een dag workshop met diepgang die gegeven wordt door twee ervaren trainers.  In het ochtenddeel komen uw eigen kwaliteiten in relatie tot uw eigen functie/team aan de orde. In het middagdeel staat uw rol binnen het team centraal.

Door met elkaar oefeningen te doen, zal duidelijk worden waarom iemand handelt zoals hij/zij doet. Van daaruit zal gekeken worden hoe de deelnemers elkaar binnen het team kunnen versterken en wat dit betekent voor de communicatie.

Wat maakt deze workshop aantrekkelijk ?

  • De workshop wordt door twee ervaren trainers/coachen gegeven.
  • Bruikbare feedback zonder oordeel
  • Het programma wordt voor u op maat gemaakt
  • Goede accommodatie
  • Programmaonderdelen zijn getest met een klanttevredenheid van 8,2
  • Er wordt goede nazorg gegeven

Kom eens vrijblijvend langs in ons atelier

quotes Toon van Gelder (beeldend kunstenaar)
eigenaar van Atelier Toonbeelden Woonachtig te Boven-Leeuwen in het rustige Land van Maas en Waal.
Zijn werk bestond de afgelopen 25 jaar uit marketing en commercie.Vanuit zijn werk ontstond een duidelijke voorkeur voor het pakkend en onderscheidend beeldend maken van zeer gevarieerde boodschappen.
Hij volgde diverse cursussen schilderen bij de Katholieke Universiteit Nijmegen en bij regionale kunstenaars.In 2013 slaagde hij voor de opleiding teamcoach. De passie om zowel samen met bedrijven en met kinderen deze opgedane kennis over te brengen is groot.
Het inlevingsvermogen, de creativiteit en het enthousiasme zorgen voor geslaagde workshops, trainingen en lessen.Tevens verkoop of verhuur van schilderijen.
quotes