Deze workshop is bij zowel kinderen als volwassenen een succes. Iedereen kan schilderen omdat je bij het begin wordt geholpen en de schets op de klanken en het ritme van muziek ontstaat.

Op de klanken van een bekend lied maakt iedereen geblinddoekt een schets door de klanken en de melodie te volgen. Na enkele minuten krijg je een sein dat de schets voldoende uitgebreid is.

Vanaf dit moment gaat de blinddoek af. Vanaf dit moment kun je of met het schilderwerk de abstracte kant op gaan zonder dat het iets concreets hoeft voor te stellen,  of je kijkt en draait net zo lang met je doek tot je een figuur of vorm ziet die je verder gaat schilderen.

Het is verrassend welke prachtige schilderijen er op deze manier ontstaan. Zelfs van mensen die van tevoren dachten dat ze helemaal niet creatief waren, ontdekken hun verborgen talenten.

Gezellig, spannend en vaak een ontdekking van verborgen talenten.

Kom eens vrijblijvend langs in ons atelier

quotes Toon van Gelder (beeldend kunstenaar)
eigenaar van Atelier Toonbeelden Woonachtig te Boven-Leeuwen in het rustige Land van Maas en Waal.
Zijn werk bestond de afgelopen 25 jaar uit marketing en commercie.Vanuit zijn werk ontstond een duidelijke voorkeur voor het pakkend en onderscheidend beeldend maken van zeer gevarieerde boodschappen.
Hij volgde diverse cursussen schilderen bij de Katholieke Universiteit Nijmegen en bij regionale kunstenaars.In 2013 slaagde hij voor de opleiding teamcoach. De passie om zowel samen met bedrijven en met kinderen deze opgedane kennis over te brengen is groot.
Het inlevingsvermogen, de creativiteit en het enthousiasme zorgen voor geslaagde workshops, trainingen en lessen.Tevens verkoop of verhuur van schilderijen.
quotes