De rivier de Waal met zijn kleine strandjes en kribben is een perfecte plaats om kunst te maken.

Dit kan in teamverband of individueel. Schetsen en schilderen bij het water brengt een speciaal soort rust die moeilijk in woorden te vatten is. Ervaring leert dat dit een plaats is waar inspiratie naar boven komt.

De wandeling door de uiterwaarden geeft al een ontspannen gevoel. Eenmaal aan het water kan gekozen worden voor een figuratief werk, maar een abstract werk met de kleuren van de omgeving is ook fantastisch. . Zo kun je het schetsstadium langs de rivier maken en de uitwerking in het gezellige atelier te doen.

Op verzoek kan een heerlijk gevulde picknickmand meegenomen worden.

Kom eens vrijblijvend langs in ons atelier

quotes Toon van Gelder (beeldend kunstenaar)
eigenaar van Atelier Toonbeelden Woonachtig te Boven-Leeuwen in het rustige Land van Maas en Waal.
Zijn werk bestond de afgelopen 25 jaar uit marketing en commercie.Vanuit zijn werk ontstond een duidelijke voorkeur voor het pakkend en onderscheidend beeldend maken van zeer gevarieerde boodschappen.
Hij volgde diverse cursussen schilderen bij de Katholieke Universiteit Nijmegen en bij regionale kunstenaars.In 2013 slaagde hij voor de opleiding teamcoach. De passie om zowel samen met bedrijven en met kinderen deze opgedane kennis over te brengen is groot.
Het inlevingsvermogen, de creativiteit en het enthousiasme zorgen voor geslaagde workshops, trainingen en lessen.Tevens verkoop of verhuur van schilderijen.
quotes