Dit is een een creatieve kunst act om te benutten op een feestelijke bijeenkomst.

Muzikale , creatieve en originele act om een jubilaris, bruidspaar of vereniging te verrassen.

Er wordt een groot doek naar voren gebracht. De zaal , het publiek ziet een wit en dus blanco schilders doek. De muziek begint te spelen. Op de muziek van de Beatles, yellow submarine komt er een team van ongeveer vier personen. Zij schilderen in  drie minuten allerlei gele vlakken op het doek. Meteen hierna horen we de klanken van Marco Borsato met zijn lied Rood. Een nieuw team van vier personen schildert in  drie minuten allerlei rode vlakken. Hierna volgen de kleuren groen, blauw, wit, en zwart , allen met bijpassende muziek.

De zaal is in verwarring. Maar wanneer het doek een kwartslag gedraait wordt , ziet eenieder in een keer het portret, logo of andere afbeelding. 

Kom eens vrijblijvend langs in ons atelier

quotes Toon van Gelder (beeldend kunstenaar)
eigenaar van Atelier Toonbeelden Woonachtig te Boven-Leeuwen in het rustige Land van Maas en Waal.
Zijn werk bestond de afgelopen 25 jaar uit marketing en commercie.Vanuit zijn werk ontstond een duidelijke voorkeur voor het pakkend en onderscheidend beeldend maken van zeer gevarieerde boodschappen.
Hij volgde diverse cursussen schilderen bij de Katholieke Universiteit Nijmegen en bij regionale kunstenaars.In 2013 slaagde hij voor de opleiding teamcoach. De passie om zowel samen met bedrijven en met kinderen deze opgedane kennis over te brengen is groot.
Het inlevingsvermogen, de creativiteit en het enthousiasme zorgen voor geslaagde workshops, trainingen en lessen.Tevens verkoop of verhuur van schilderijen.
quotes