Gezellige en ludieke workshop. Zo goed heb je nog nooit naar je collega of familielid gekeken.

In deze workshop kun je het toeval laten beslissen wie wie gaat schilderen, of je maakt zelf tweetallen. Op een doek  gaan twee mensen elkaars portretten schilderen. Tijdens de workshop is het niet de bedoeling dat je tussentijds bij elkaar kijkt. Normaal is het een beetje gênant als je zo lang iemand zit aan te kijken - en nu mag het. Sterker nog: nu is het nodig om tot een mooi resultaat te komen.

Ervaring leert dat tijdens deze workshop een positieve en grappige spanning ontstaat. En aan het eind ervan schenk je jouw beeld aan de ander en ontvang je zelf het beeld  hoe je door een ander wordt gezien.

Kom eens vrijblijvend langs in ons atelier

quotes Toon van Gelder (beeldend kunstenaar)
eigenaar van Atelier Toonbeelden Woonachtig te Boven-Leeuwen in het rustige Land van Maas en Waal.
Zijn werk bestond de afgelopen 25 jaar uit marketing en commercie.Vanuit zijn werk ontstond een duidelijke voorkeur voor het pakkend en onderscheidend beeldend maken van zeer gevarieerde boodschappen.
Hij volgde diverse cursussen schilderen bij de Katholieke Universiteit Nijmegen en bij regionale kunstenaars.In 2013 slaagde hij voor de opleiding teamcoach. De passie om zowel samen met bedrijven en met kinderen deze opgedane kennis over te brengen is groot.
Het inlevingsvermogen, de creativiteit en het enthousiasme zorgen voor geslaagde workshops, trainingen en lessen.Tevens verkoop of verhuur van schilderijen.
quotes