Een creatieve methode waarbij je samen een kunstwerk maakt voor een jubilaris, jarige of een bruidspaar.

Het werkt als volgt. Een grote portretfoto wordt in kleinere vlakken verdeeld. Ongeveer 20 tot 30 personen krijgen allen een gedeelte van de foto. De wat beter geoefende schilders krijgen ogen of mond, de wat eenvoudiger stukken worden verdeeld over de groep. Het is de bedoeling dat iedereen zijn of haar deel van de foto zo goed mogelijk naschildert. Aan het einde worden alle stukjes op een plaat geplakt. Dit geeft een speels, creatief en ludiek geheel.

Totale tijdsduur: circa anderhalf uur. En hierna kan het eindresultaat kan direct aangeboden worden.

Kom eens vrijblijvend langs in ons atelier

quotes Toon van Gelder (beeldend kunstenaar)
eigenaar van Atelier Toonbeelden Woonachtig te Boven-Leeuwen in het rustige Land van Maas en Waal.
Zijn werk bestond de afgelopen 25 jaar uit marketing en commercie.Vanuit zijn werk ontstond een duidelijke voorkeur voor het pakkend en onderscheidend beeldend maken van zeer gevarieerde boodschappen.
Hij volgde diverse cursussen schilderen bij de Katholieke Universiteit Nijmegen en bij regionale kunstenaars.In 2013 slaagde hij voor de opleiding teamcoach. De passie om zowel samen met bedrijven en met kinderen deze opgedane kennis over te brengen is groot.
Het inlevingsvermogen, de creativiteit en het enthousiasme zorgen voor geslaagde workshops, trainingen en lessen.Tevens verkoop of verhuur van schilderijen.
quotes