In een dag workshop leren om je eigen (grote) schilderij te maken. Herman Brood, Jackson Polllock en Karel Appel zijn onder anderen de grondleggers van deze dagworkshop. Noem het gerust de ultieme manier van ontstressen.

Met rollers, spuitbussen en sjablonen laat eenieder het gevoel de vrije loop gaan. Stap voor stap wordt de deelnemer meegenomen in deze methode van werken. Voor de beginner verrassend, boeiend en opwindend, voor de ervaren kunstenaar een workshop om een compleet nieuwe manier van kunst te maken.

Eindresultaat een eigen kunstwerk, afmeting 100 x 80 centimeter.

Een dagworkshop die wordt gegeven door een ervaren action  painter : Toon van Gelder.Met veel ervaring op het gebied van grote creatieve muurschilderingen.

Groepsgrootte: minimaal 7 en maximaal 15 personen; dit betekent dat er  veel persoonlijke aandacht voor de deelnemers is.

 

Kom eens vrijblijvend langs in ons atelier

quotes Toon van Gelder (beeldend kunstenaar)
eigenaar van Atelier Toonbeelden Woonachtig te Boven-Leeuwen in het rustige Land van Maas en Waal.
Zijn werk bestond de afgelopen 25 jaar uit marketing en commercie.Vanuit zijn werk ontstond een duidelijke voorkeur voor het pakkend en onderscheidend beeldend maken van zeer gevarieerde boodschappen.
Hij volgde diverse cursussen schilderen bij de Katholieke Universiteit Nijmegen en bij regionale kunstenaars.In 2013 slaagde hij voor de opleiding teamcoach. De passie om zowel samen met bedrijven en met kinderen deze opgedane kennis over te brengen is groot.
Het inlevingsvermogen, de creativiteit en het enthousiasme zorgen voor geslaagde workshops, trainingen en lessen.Tevens verkoop of verhuur van schilderijen.
quotes