Nieuw seizoen kindercursus met extra groep

Elke woensdagmiddag staat gezelligheid, sfeer, leerzaamheid en variatie centraal bij onze jongste en creatieve leerlingen. Al 16 jaar heeft Toonbeelden ervaring in het geven van lessen aan kinderen. Na de zomer starten we met een extra groep! Meld je alvast aan via onze website.

Elke week worden momenteel anderhalf uur durende lessen gegeven, van 14.00 uur tot 15.30. Deze groep bestaat uit maximaal 10 kinderen, om de kinderen zo veel te leren en veel aandacht te geven. ( Na de zomer van 2018 starten we wellicht met een tweede groep.

Aanmelden is vanaf nu mogelijk! Wees er op tijd bij, want de inschrijving is beperkt.

>> Meer informatie en aanmelden


Gepubliceerd op 26 Mar 2017 | Terug naar nieuwsoverzicht

Vanaf 5 april nieuwe cursus beeldhouwen!

quotes Toon van Gelder (beeldend kunstenaar)
eigenaar van Atelier Toonbeelden Woonachtig te Boven-Leeuwen in het rustige Land van Maas en Waal.
Zijn werk bestond de afgelopen 25 jaar uit marketing en commercie.Vanuit zijn werk ontstond een duidelijke voorkeur voor het pakkend en onderscheidend beeldend maken van zeer gevarieerde boodschappen.
Hij volgde diverse cursussen schilderen bij de Katholieke Universiteit Nijmegen en bij regionale kunstenaars.In 2013 slaagde hij voor de opleiding teamcoach. De passie om zowel samen met bedrijven en met kinderen deze opgedane kennis over te brengen is groot.
Het inlevingsvermogen, de creativiteit en het enthousiasme zorgen voor geslaagde workshops, trainingen en lessen.Tevens verkoop of verhuur van schilderijen.
quotes