Extra groep kinderlessen

Al jarenlang geven wij lessen aan kinderen in de leeftijdscategorie 6 - 13 jaar. Een enthousiaste groep van 12 kinderen (onze maximale capaciteit voor een middag per week) ontwikkelt op speelse wijze om te gaan met kunst en creativiteit. Na de zomervakantie start een tweede groep leerlingen.

Toonbeelden heeft inmiddels 16 jaar ervaring met kinderlessen en is de oprichter van de Maas en Waalse kinderkunstprijs. Binnenkort start de inschrijving van de groepen in 2018. Kinderen van 7 tot 13 jaar zijn welkom op de woensdag groep van 14.00 tot 15.30 Eventueel komt er een tweede kindergroep.

De variatie in kunst en ontspannen volgens het cultuurprogramma van het ministerie van onderwijs wordt verpakt in het Toonbeelden pakket. Maak kennis met kunst om je creatieve geest te ontwikkelen. Met name kinderen in deze leeftijdscategorie hebben hier later in hun verdere loopbaan enorm veel profijt van. Naast het creatieve brein worden vriendschappen ontwikkeld en gaan kinderen sociaal met elkaar om. Kunst brengt ons bij elkaar!

Houd toonbeelden.nl goed in de gaten om je tijdig in te schrijven voor de nieuwe groep kinderlessen na de zomervakantie van 2018.


Gepubliceerd op 15 Mar 2017 | Terug naar nieuwsoverzicht

Vanaf 5 april nieuwe cursus beeldhouwen!

quotes Toon van Gelder (beeldend kunstenaar)
eigenaar van Atelier Toonbeelden Woonachtig te Boven-Leeuwen in het rustige Land van Maas en Waal.
Zijn werk bestond de afgelopen 25 jaar uit marketing en commercie.Vanuit zijn werk ontstond een duidelijke voorkeur voor het pakkend en onderscheidend beeldend maken van zeer gevarieerde boodschappen.
Hij volgde diverse cursussen schilderen bij de Katholieke Universiteit Nijmegen en bij regionale kunstenaars.In 2013 slaagde hij voor de opleiding teamcoach. De passie om zowel samen met bedrijven en met kinderen deze opgedane kennis over te brengen is groot.
Het inlevingsvermogen, de creativiteit en het enthousiasme zorgen voor geslaagde workshops, trainingen en lessen.Tevens verkoop of verhuur van schilderijen.
quotes