Beeldhouwen 10 lessen

Uitdagend en gezellig voor beginners en gevorderden!

Iedereen kan deze rustgevende hobby leren. Ontwikkel talenten die je van jezelf nog niet kende onder enthousiaste begeleiding van gastdocent Christien Ditmar. Christien: geduld, kennis van methodieken en duidelijke kennis overdraging.

Uit materialen als serpetijn, albast, kalksteen, Chinese, Indiase, Kinase en Braziliaanse stenen kan je zelf de mooiste vormen laten ontstaan. Het werken met cellenbetonsteen is haar ook zeker niet vreemd, een zachte steensoort die vaak gebruikt wordt door de beginners.

Meld je voor slechts 120 euro p.p. aan voor onze beeldhouwcursus. Ga naar 'contact' en laat je gegevens achter om je aan te melden.

Aanmelden kan tot eind januari 2019 Deelname is beperkt! We starten op 27 februari 2019 en geven tien woensdag- of donderdagavonden (aan jou de keuze) een les van 20:00 tot 22:00 uur. (21.00 gratis drankje of wijntje). De laatste lessen zijn woensdag 1 en donderdag 2 mei.


Gepubliceerd op 03 Dec 2018 | Terug naar nieuwsoverzicht

Kom eens vrijblijvend langs in ons atelier

quotes Toon van Gelder (beeldend kunstenaar)
eigenaar van Atelier Toonbeelden Woonachtig te Boven-Leeuwen in het rustige Land van Maas en Waal.
Zijn werk bestond de afgelopen 25 jaar uit marketing en commercie.Vanuit zijn werk ontstond een duidelijke voorkeur voor het pakkend en onderscheidend beeldend maken van zeer gevarieerde boodschappen.
Hij volgde diverse cursussen schilderen bij de Katholieke Universiteit Nijmegen en bij regionale kunstenaars.In 2013 slaagde hij voor de opleiding teamcoach. De passie om zowel samen met bedrijven en met kinderen deze opgedane kennis over te brengen is groot.
Het inlevingsvermogen, de creativiteit en het enthousiasme zorgen voor geslaagde workshops, trainingen en lessen.Tevens verkoop of verhuur van schilderijen.
quotes